Barnvagn

Hej!

Idag har vi varit iväg på barnenshus och fixat en barnvagn!
Blev en Brio Happy Duo i brun färg, den har teleskophandtag och luftdäck, vi fick med både liggdelen och sittdelen, en åkpåse, myggnät och regnskydd.
Allt detta till kanonpris, och både jag och Jimmy är helnöjda :)

Bebisen fick även ett gosedjur och en napp som vi fick gratis i kassan.

Köpte även en body åt lillen :)



Såhär ser barnvagnen ut!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Men nu så är du väl glad. Att ha införskaffat vagnen brukar kännas som att det är påriktigt. Jag har gillat dem med lufthjul bäst. Har ni ingen skötväska än? Kanske önska en hjälp till? För dem behövs ju verkligen och det är så mycket lämpligare än att ha en handväska. Vad kul att se er nya fina vagn :). Kram Melle

2011-03-04 @ 16:46:33
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Jennie Nyström

Heeej Carro! Jätte fin vagn och skit praktiskt att man kan göra om den till en sittvagn när barnet har blivit lite äldre :) Hur mycket kostar den undrar Kristoffer (och även jag)? ;)

2011-03-08 @ 17:26:43
Postat av: Carro

Marielle: Absolut, den är så fin och nu riktigt längtar jag efter att få använda den! Nä vi har ingen skötväska än, jag har kollat lite men inte hittat någon jag vill ha ännu, vill helst att den skall gå i samma färg som vagnen eller ev. svart, men det löser sig :)



Jennie: Tack! Ja det är kanonlämpligt, då slipper man köpa en ny vagn sen :) Vi gav 5690kr för våran men jag tror att ordinarie priset låg på runt 9000..

2011-05-14 @ 03:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0