BVC

Blev en sväng på bvc med lillsnuttan idag, spännande att se hur mycket hon växt sedan sist de kollade.
Förra gången hon vägdes, den 14:e så vägde hon 3750g (8 dagar gammal), idag vägde hon 3970g och var 54 cm lång (17 dagar gammal), hon har alltså växt 4 cm sedan hon föddes. Det går fort!

Mammas lillsnutta! <3
Jag älskar dig så mycket Leah!

Magläge

Imorse låg Leah på Jimmys sida i sängen en stund och helt plötsligt hör jag Jimmy säga att jag ska titta, då ligger Leah på magen, hon hade vänt sig helt själv våran duktiga lilla sprattelfia. Tyvärr glömde jag helt att fota henne då, men men...

Igår kom vi iallafall iväg till min farmor så nu har Leah träffat ännu mer släkt, var skönt att komma iväg en sväng.
Tog o knäppte lite kort också medan vi ändå var 4 generationer samlade. Fast det kommer inte in några foton här ännu eftersom jag använder gamla datorn fortfarande, vill inte lägga in mer bilder o så på den här när vi ändå ska börja använda nya datorn när som helst.

Från det ena till det andra.. Häromdagen var vi och hämtade en byrå till Leahs kläder och nu när jag har hållt på o sorterat alla hennes kläder så har jag insett att det lär bli köpstopp på kläder i strl 50 och 56 nu, hon har hur mycket som helst typ! :)

Älskade unge!

Tidsbrist

Svårt att hinna med att skriva här i bloggen just nu, det händer så mycket hela tiden och allt tar längre tid än innan nu med en liten tös att rätta sig efter.

Leah sover för stunden men inte speciellt länge misstänker jag.. jimmy har precis åkt iväg för att jobba en sväng, första gången sedan Leah föddes.

Vi får se vad som händer o vad so m hinns med, beror lite på vad Leah är på för humör o så, hon skriker ju fortfarande en hel del på kvällarna o ett riktigt matvrak är hon så jag hinner inte med mycket alls.. Skulle vilja komma iväg o träffa farmor en sväng snart bland annat..

Nä, det återstår att se hur det här ska gå nu när jimmy börjat jobba igen..


Jimmy och Leah, jag älskar er så mycket!

Magknip

Har en liten tjej med magknip här hemma, tredje dagen i sträck nu tror jag att det är.
Inte roligt alls, både jag och jimmy blir helt knäckt när vi hör hennes skrik o ser hur hela hon vrider sig av smärta :(

Pratade med BVC om det igår och fick tipset om att prova "sempers magdroppar" eller "minifom" så idag har vi inhandlat sempers magdroppar och börjat ge henne, hoppas att det ska hjälpa, tycker så synd om henne som har så ont.

Idag har vi inte gjort så mycket mer förutom att hämta ut ett paket som jimmy beställt, paketet innehöll en ny bärbar dator (eftersom den jag sitter vid nu håller på att ge upp), och en extern hårddisk på 1TB.

Nu kan vi spara undan massa fina bilder på Leah o en massa annat som vi är rädda om, kanon :)


Jimmy och Leah <3

Hembesök

Idag har vi haft BVC på hembesök så nu är Leah inskriven på BVC.

Vägde henne och kan säga att det definitivt inte går någon nöd på våran lilltös, hon vägde idag 3750g och har alltså redan passerat sin födelsevikt som var 3596g :)

Just nu sover Leah i mitt knä och det återstår att se vad dagen har att erbjuda :)

En vecka!

Idag är våran lilla tjej en hel vecka gammal, känns inte som att det var en vecka sedan vi var på förlossningen..

Igår tappade hon navelsträngen "stumpen" som vi kallat den :)

Idag har vi bara varit hemma och myst, eller ja, Leah har haft lite ont i magen och har inte kunnat slappna av alls, det enda som fungerat någolunda bra är tutten o att ligga i min famn.
Badade henne för en stund sedan och idag tyckte hon om det, de gjorde hon inte på BB utan då gallskek hon..

Har inte så mycket annat att skriva eftersom att dagarna just nu kretsar runt henne och vi hinner inte med något annat alls, iallafall inte jag.
Det tar ju lite tid att komma igång med allt och att få in några rutiner, tack o lov att Jimmy är hemma ett par dagar säger jag.

Kom på tidigare idag att vi totalt missade våran 1år och 7månaders dag förra veckan, men istället fick vi våran älskade dotter på den dagen så tankarna på någonting annat fanns liksom inte.
Leah, bästa presenten någonsin! <3

Välkommen Leah!

Bloggtorka här nu på slutet, men jag har iallafall en giltig anledning till det denna gång :)

I måndags den 6 juni 2011 föddes våran dotter Leah! <3

Blev kvar på BB till den 8:e och sedan åkte vi hem med våran lilla prinsessa.
Här hemma har vi haft fullt upp med matning, besök och att försöka få lite tid att sova, medan vi var på BB blev det nämligen inte alls mycket sömn då Leah helst ville äta precis hela tiden och de korta stunder hon sov vägrade hon att ligga ensam.

Nu går allt mycket bättre och Leah sover väldigt mycket och har sovit jättebra på nätterna sedan vi kom hem.

Får skriva mer sen, nu är jag alldeles för trött, klev upp med Leah kvart över 5 imorse :P


Älskade vackra unge! Mamma och pappa älskar dig massor! <3

Inget ännu

Ingen bebis ännu, men fortfarande oregelbundna värkar.

Blev en tripp till Hudik för kontroll en sväng tidigare ändå, men icke... Det enda dom konstaterade var att jag tydligen fått en urinvägsinfektion som jag själv inte märkt av, så nu får jag käka medicin i ett par dagar, tjoho..

Efter Hudik så åkte vi upp till stugan och grillade o så med Jimmys storasyster :)

Nu sitter vi hemma igen och hoppas för fullt på ett mer regelbundet värkarbete, skitjobbigt att ha ont till ingen nytta liksom, dessutom vill vi ju ha ut bebisen nu.


<3

5 Juni 2011

Dagen är nu här, idag har vi BF men det återstår att se om någon bebis är villig att titta ut eller inte.

Klockan är mitt i natten, eller ja, nu räknas de väl som morgon men ändå.. Vaknade av en riktigt smärtsam värk runt 4 tiden och sen kunde jag inte somna om, så nu sitter jag här och klockar oregelbundna men rätt smärtsamma värkar.

Har känt av värkar sedan ca 06.30 igår morse men det har bara varit oregelbundet och inte jättesmärtsamt, men nu känns det som att dom gör ondare iallafall. Vi får väl hålla tummarna för att det fortsätter o blir tätare mellan värkarna med, dags för bebis nu tycker jag :)

3 Juni 2011

Dålig update av mig igen, sorry..

Här har det inte hänt mycket alls, speciellt inte på bebisfronten, våran lilla skrutt fortsätter att vara envis och verkar trivas väldigt bra där inne i magen såhär 2 dagar innan BF..

De senaste dagarna nu har det varit kalas, för mormor i onsdags och för Larsa igår, så kalasat är väl vad jag har gjort sedan senaste uppdateringen :)

Idag har jag varit till BM igen, blir ännu tätare besök nu eftersom det är sån kort tid kvar, lämnade urinprov och mätte blodtryck, lyssnade på hjärtljuden och vägde mig. Behövde inte göra mer nu eftersom jag var där i måndags också.

Nästa tid på tisdag.

Hoppas liten vill komma ut nu, jag vill verkligen det..


1 Juni 2011

Nu är en sak säker iallafall, vi kommer få en Junibebis :)
Tidigare tänkte jag att den kanske kommer i Maj iallafall men nu är den månaden passerad och ingen liten ute ännu.

Passar även på att säga GRATTIS till min mormor och till Larsa som fyller år idag :)
Ska åka till mormor och gratta och fika o så senare idag, får se när jag blir hämtad.

Förhoppningsvis låter liten bli att komma idag eftersom vi redan har 2 st som fyller idag, liten har haft så många andra dagar att välja på så, men jag har iallafall inte känt av någonting.

Nu ska jag se om jag kan hitta på nåt att stoppa i magen o sen blir det en dusch.

Hörs!

RSS 2.0