Tävlingstips


"Jag tävlar om en egendesignad pusselpall från Bonde of Sweden!
Tävlingen hittar du hos MansonDust!"


Långpromenad

Tjoho! Idag har jag, Jimmy och Leah varit ut på en riktigt skön promenad, blev ca 6.5km på 2½ timme :)
Hur skönt som helst även om ryggen gjorde ruskigt ont hela vägen tillbaka..
Men nog är jag nöjd allt, kändes verkligen skönt att komma ut och röra på sig i finvädret!

När vi kom hem blev det mat för både lillfröken och oss, sen fick Leah busa lite innan nattning och nu sover hon sedan 8 ungefär.

Nu ska jag glo lite på revenge i väntan på BB :)

Våran lilla cooling får stå för bilden! <3


Bvc-besök

Hej hopp!

Igår vet jag inte vart kvällen tog vägen, skulle hinna skriva här hade jag tänkt men nej..

Jag och Leah var in på BVC igår för vägning och mätning, fick svara på lite frågor om vad hon kan osv..
Mona tycker att Leah utvecklas väldigt fort.

Iallafall så var hon 73cm lång och vägde 8265gram, hon börjar bli så stor nu. :)
Leahs huvudmått har ökat med prick 10cm nu sedan hon föddes, helt sjukt vad liten hon varit, det känns inte alls som det nu.

Igår flög moster och Larsa, flygresan gick bra och Anna ringde senare, det hade vräkt ner regn när dom kom till flygplatsen men när hon ringde så duggade det bara lite, det var inget som störde så mycket tyckte hon, förutom lite lätt regn så hade de solsken och 29grader varmt! :)
Mycket trevligare än här då det regnade av och till och var grått hela dagen igår..

Idag är det mycket bättre, solen skiner och himlen är blå med lite moln här och där..

Nu ska jag fixa min deklaration och sen ska vi försöka ta oss ut och hitta på nåt, Jimmy är ju ledig så det är skönt!

Bjuder på en bild på Leah som myser i kusin Damiens saccosäck!


Tråkdag

Hej o hå!

Seg dag idag, tråkigt med regn och rusk utanför fönstren..

Vi har iallafall varit iväg en sväng och handlat lite och Leah fick prova sitta i vagnen, dock ställde hon sig efter kanske 10 minuter så då fick hon sitta i den där inbyggda "barnstolen".

Hade en brud som inte alls ville sova när det var dags, hon klunkade i sig en flaska välling och började härja som aldrig förr, vägrade ta nå mer välling och istället övade hon på att stå. I sängen.
Antagligen känner hon sig tryggare i sängen eftersom hon landar mjukt om hon ramlar, men samtidigt måste det ju vara mycket svårare att hålla balansen där. Tokfia!

Hon provade lite själv i vardagsrummet efteråt också innan vi gjorde ett nytt försök med nattning.
Karln min har nyss kommit upp efter att han somnat med Leah och jag har nyss kollat BB. Mer spännande blir det inte hos oss ikväll.

Nu är Anna och Larsa på hotellet i sthlm och imorgon flyger de till Gran Canaria, hoppas verkligen dom får de bra där nere, fast det krävs ju en del för att kunna klå Teneriffa resan förra året :)

Imorrn väntar BVC besök för våran del och jobb för pappan..


9 April 2012

Hejsan hoppsan!

Igår kom vi hem så sent så jag orkade inte slänga in nån uppdatering, vi var iväg till Jimmys pappa och käkade igår kväll och det blev lite sent där..
Leah fick iaf ett strandset med hink, sil, kratta, spade, form, vattenkanna och en boll som hon inspekterade och undersökte ett bra tag.

Idag har vi varit iväg till min pappa och Borka och käkat mat, moussaka som jag önskade sist vi var där, det var supergott och vi alla blev proppmätt, skönt med lite omväxling från all påskmat med! :)
Leah busade massor såklart!

Efter vi varit där åkte vi upp till Anna och Larsa och umgicks en stund, dom åker ju ner till stockholm imorrn och sedan vidare till Gran Canaria i övermorgon. :)

Nu är vi hemma och Leah och Jimmy sover, jag har kollat på BB och nu sitter jag bara här och kikar, ska läsa lite bloggar nu och sen ska jag försöka komma i säng jag med..

Jimmy och Leah<3


Tävlingstips


"Tävla hos Emilia - 16 år och mamma till Tatum om ett hemligt plagg värt 250:- ifrån mykidoo, tävlingen hittar du >här<"


Babysim och påskmat

Hej!
Orkade inte skriva igår, var inte på blogghumör helt enkelt..

Igår var vi iväg på babysim med lillfröken, nu är det bestämt att vi ska få byta tillbaka till våran gamla grupp, precis som vi ville :) Så nästa vecka startar vi en halvtimme tidigare.
Fick prova ett nytt moment igår när vi dyker från mattan och det var "dubbeldyk" dvs att barnet gör ett dyk precis som vanligt, kommer upp och hämtar andan och gör sedan ännu ett dyk innan vi vänder och simmar tillbaka.
Leah klarade det galant men det märktes att hon inte riktigt var van.

Efter simningen åkte vi till Leahs farmor och åt lite påskmat och sånt, Leah fick påskägg av både farmor och stora faster, i det från farmor fanns det barnmat och två klämpåsar med efterrätt och i det från faster Sandra fanns ett par fräsiga solbrillor :)

När vi kom hem skulle vi natta Leah som inte alls var trött så det slutade med att hon fick komma upp en stund och leka av sig överskottsenergin innan det gick att lägga henne, så kan det gå när man sover middag sent säg..


Leah 10 månader!

Idag blir prinsessan 10 hela månader! Nu är det tvåsiffrigt som gäller.
Leah växer så det knakar och jag konstaterade nu idag att det här året som faktiskt snart har gått har gått fruktansvärt fort!

Det känns som att hon lär sig något nytt varje dag.


Myser i pappas knä innan läggdax! <3


Leah 10 månader:
-Går utefter möblerna ännu mer än tidigare, nu är det nästintill obehindrat
-Pratar mer och mer, vissa ord märks det att hon förstår, andra säger hon slumpmässigt. Det nyaste är "ubbe"=gubbe och "ovve"=vovve.
-Har stått utan stöd som längst mellan 20-30 sek.
-Kryper fortare än någonsin.
-Har börjat flirta, skitsött!

Hon är ett riktigt litet busfrö som alltid ska hjälpa till när man städar, jag plockar undan och hon drar fram igen på en gång, framförallt blöjorna och ALLA leksakerna. Hon har även blivit riktigt envis och galltjuter om hon inte får som hon vill ;)


Den vackraste stunden i livet var den då du kom <3


Påskmiddag

Idag har vi varit till min mormor och morfar och ätit påskmiddag, åt tills jag trodde att jag skulle spricka, men det är ju så otroligt gott! :)

Leah busade såklart massor med allihop.

Efter maten blev det glass med fruktsallad och så fick vi påskägg, Leah fick en badbok med spöket Laban och en leksakshund i sitt ägg :)

På väg hem svängde vi in på E-center för att köpa en dricka och ut därifrån kommer Jonas, Albin och en Ronja som är överlycklig eftersom hon hade träffat Tomas DiLeva på coop. Haha!

Hemma blev det nattning av prinsessan och sedan kollade vi på BB..

Nu ska jag slänga in nån bild på datorn och sånt innan jag kryper ner i sängen..


Däckbyte

Dagen började med sovmorgon för min del, då Jimmy var ledig och klev upp med Leah. Mycket skönt tycker jag!
Blev en långsam frukost i soffan och efter det gjorde vi oss redo att åka iväg.

Först åkte vi till Anna och Larsa och hämtade mina sommardäck och sedan for vi vidare till mormor och morfar för att byta gummi på däcken och sedan byta till sommardäck på bilen så nu är det fixat :)
Leah och jag var inne med mormor och busade medan morfar och Jimmy fick fixa med däcken, snälla dom!

Käkade mat där också och sedan åkte vi hem och nattade en trött tjej.
Kvällen har spenderats i soffan framför tvn.

Imorgon väntar påskmiddag hos mormor och morfar! <3


Älskade underbara barn! <3


Födelsedag

Hejsan!

Igår fyllde Jimmy hela 24 år så våran dag bestod till största delen av fika och massa trevligt besök av släkt och vänner! Jimmy fick presenter och är nog rätt nöjd, däremot har han inte fått av mig och Leah än men vi har en grej vi lurar på :)

Idag har vi varit och hälsat på Ronja, Jonas och Albin, jag hade tur att få lite kläder av Ronja som hon rensat bort så nu är jag lycklig :) Vi kollade på småstadsliv 4 och käkade lite.
Leah hade tur och fick låna en mobil till sängen, ska bara fixa batterier till den så får vi prova och se om hon gillar den sen.

Blev ett sent inlägg ikväll för när vi kom hem skulle Leah i säng och sen blev det BigBrother och massa annat som kom i mellan.

Imorgon ska vi iväg lägga om gummi på mina sommardäck så dom blir fräscha, dom gamla är slut.
Nä nu ska jag pyssla vidare lite innan sängen ropar..


RSS 2.0