HLR och BOL

Hej!

Igår var jag och Jimmy iväg på första delen av hjärt o lungräddnings- och barnolycksfalls utbildningen. Mycket matnyttig information har vi fått och har även fått provat på dockor.
Nästa vecka blir det del 2 av denna utbildning.

Medan vi var iväg så var Leahs farmor, faster och farbror barnvakt. Första gången någon annan än vi skulle lägga henne för natten med.
Leah var envis och skulle då rakt inte sova, hon hade sovit en liten stund bara men sen vägrade hon alltså. Envis liten tjej :P

I och för sig så blev vi inte så förvånad heller eftersom hon stökar rätt mycket när vi ska lägga henne med.

Idag har det inte heller hänt så mycket, jag har haft noll ork alls.. Imorrn ska det iallafall handlas och städas och sånt inför fredag..

Nu ska jag glo klart på "hemlige miljonären" men först kolla om sambon somnat med lilltjejen :)


Lite om dagen

Hej

Idag har vi mest vart hemma, var in till stan en sväng och så ringde pappa och undrade om vi ville komma förbi en sväng. Åkte dit och fick 2 tuber och en burk med den där superbra salvan som vi har till Leahs rumpa, Borka hade skickat efter från Bosnien eftersom salvan kommer därifrån. :)
Tusen tack!

Har verkligen inte varit med om bättre salva.. Leah hade en massa blöjutslag/blöjeksem och vi testade allt möjligt, så fick vi en tub av Borka och testade och det blev bättre på en gång, nu har hon bara några små prickar kvar!

Stannade där och fikade lite och sånt och sen åkte vi och handlade lite.

Nu ikväll har Leah fått prova fullkornsvälling för första gången, återstår att se om hon blev nå mättare av den.

Jag och Jimmy har varit tillsammans i 2 år och 3 månader idag :)
Älskar min fina lilla familj! <3


Leah 8 månader!

Hejsan!

Idag blir våran lillskrutta hela 8 månader, helt otroligt! Hon har blivit så stor nu och har utvecklats så himla mycket :)

Vid senaste BVC-besöket den 25/1 så var hon 69 cm lång och vägde 7690 gram, det är 19cm längre och nästan 4100 gram mer än när hon föddes!

Leah vid 8 månaders ålder:
-Kryper som om hon alltid gjort det.
-Älskar att hoppa och studsa.
-Klättrar på allt och ur allt.
-Börjat plocka saker med "pincettgrepp".
-Älskar att gå.
-Reser sig mot allt, soffan, bordet m.m.
-Har börjat ta små korta stapplande steg utefter möblerna.
-Säger "mamamama" och "bapapababa".
-Har 6 tänder, och älskar att bitas.

Säkerligen något mer nytt som jag missat men aja..


Morgonmys i soffan! <3


Pappa på besök

Hej!

Denna dag har vi bara varit hemma, fick besök av pappa tidigare så vi drack lite kaffe och jag fick en tidig present. En router, så nu kan vi äntligen surfa trådlöst här hemma! :)
Tusen tack!!

Efter pappa hade åkt hem så käkade vi lite och sen skulle vi prova o surfa på gammeldatorn också men det gick inte att komma in på nätverket alls.. Ringde pappa och han åkte hit igen..

Efter många om och men och massa idéer senare så hoppade det igång bara sådär.. Skitskumt.

Har även fått in massa bilder på digitala bildramen som jag fick av pappa förra året nu så nu är jag väldigt nöjd!

Idag har Leah visat första tecknet på blyghet dessutom, det brukar kunna komma en sån period vid den här åldern så det var väntat.

Nu ska jag slöa en stund här framför datorn och jag känner att det här får bli ett tråkigt inlägg utan bilder, orkar inte lägga in nån..

Ha det gött!


Babysimdax

Hallå!

Idag har vi varit iväg och babysimmat lite igen, Leah gjorde jättebra framsteg när vi skulle dyka från madrassen. Hon har brukat skrikit och grinat och inte alls tyckt om det men idag gick det utan problem flera gånger i rad.
Mammas duktiga tjej! <3

Har äntligen fixat lite här på bloggen, med bakgrunden och ny header som jag fått av Laila.
Dock är hon mycket större nu Leah men ändå :)

Nu är maten snart klar här hemma så jag tänkte avrunda,
men innan så tänkte jag bjuda på en bild från förra veckans simning :)


12 år sedan..

Hejsan!

Har insett nu att jag är dålig på att uppdatera bloggen, men det får nog vara så, jag orkar inte skriva varje dag eftersom det är mycket annat också när man har en liten donna att hålla reda på.

Idag är det iallafall den 3 februari igen, ständigt återkommande varje år, som alla andra dagar med förstås men just den här dagen varje år mår jag absolut inte alls bra..

Idag är det nämligen 12 år sedan mamma gick bort i en trafikolycka och den saknaden och smärtan gör sig fortfarande påmind och gör sådär extra ont just den här dagen..

Jag hade tyckt att det hade varit jättekul om Leah hade fått lärt känna sin mormor, och jag vet att hon skulle tycka att det var så kul att få mysa med sitt barnbarn, hon skulle älska det och jag vet att hon är stolt även om hon inte kan berätta det!

Har iallafall varit till hennes grav och tänt ett ljus idag, det kändes bra att åka dit.


Aja, det har iallafall hänt lite sen jag skrev sist men det slänger jag ihop något om sen, med lite bilder och så..

Kram på er alla fina! <3


RSS 2.0